In het bruisende  Maastricht, niet ver van het centrum, maar toch landelijk gelegen, hebben wij in de afgelopen jaren onze monumentale schuur en tuin verbouwd tot  een uniek, tropisch aandoend paradijs met veel glas, geroest staal en oude houten meerpalen. De eerste fase van de verbouwing, geïnspireerd door het werk van beeldend kunstenaar Xander Spronken, werd in 2015 genomineerd  voor de Victor de Stuers architectuurprijs.


DE LODGE:

Recent hebben wij de tweede fase van de verbouwing afgerond: we hebben in de nok van de schuur een riante, unieke, sfeervolle ruimte gecreëerd van 50 m2 met een adembenemend wijds uitzicht op de tuin, oude boeren hoeves en over het Limburgse heuvelland. 

De lodge beschikt over een slaapgedeelte, een zitkamer met TV en ijskast, een open badkamer met toilet, ligbad en aparte douche. De ruimtes zijn voorzien van alle comfort:  Wifi is aanwezig zonder extra  kosten, evenals koffie en thee.

De grote ramen kunnen geheel worden geopend, waardoor het gevoel ontstaat, dat je in de loge op het balkon van het Limburgse landschap zit. De bijzondere toegangstrap is vervaardigd uit 1 brede oude balk met 23 uitgezaagde treden en is uitstekend begaanbaar, maar zorgt er wel voor dat de lodge minder geschikt is voor personen met een beperking.

De lodge is open vanaf  augustus 2019


DE STAD:

Met de fiets (10 minuten), met de bus (halte op 100 meter), of lopend (25 minuten) ben je in een wip op 'het Vrijthof ' in de binnenstad. Fietsen zijn tegen een geringe meerprijs beschikbaar. 

Parkeergelegenheid  direct voor de deur (gratis).Voor meer informatie of reserveringen: 

tel:       0650690902

            0618963666 

email: info@lodgemaastricht.nl